HTML

A blogról

Miről másról szólhatna egy blog, mint rólam? Főleg, ha én írom. Najó, ez azért részben nem igaz, mert van, amikor másokat is megemlítek benne. De a lényeg a lényeg - Unalmas mindennapok, átlagos szenvedések, esetleges őrült eszmefejtegetések tömkelegét találod itt. Leginkább barátaimnak írom, de felőlem bárki elolvashatja. Nézelődj csak nyugodtan a sok lim-lom közt, hátha találsz kedvedre valót.

Kommentek

  • 69Roy69: Már csak te hiányzol a képről, amint a réten vígan ugrándozol az uzsonnás dobozoddal. :D (2010.09.11. 15:46) 153 - Új élet
  • kaiii: úgyvan! :( (2010.04.18. 21:56) 150 - Komplexus
  • kaiii: természetesen el sem tudom képzelni. kezd túl csöpögőssé válni a blogom. (2010.02.06. 00:09) 146 - Depresszív blogposzt
  • Alvó Nap: miért? pedig ez egy olyan szép vers :D tegnap vettük ^^ (2010.01.23. 14:36) Tücsökzene
  • kaiii: Nyjajj (L) Hiába, akárhogy is próbálkozok, csak első tudok lenni... ;D Megint vénebb lettél egy évvel, te fasz! (L) És hamarosan én is... remélem... (2009.12.12. 22:53) 139 - Dolce

Utolsó tíz

Negyvenötödik - Az utolsó hét

2008.06.09. 20:40 :: kaiii


Nóri unja magát,szóval ír egy bejegyzést a blogjába,a többi szemét közé (és ehhez nem vár semmilyen kommentet....mármint ehhez a mondathoz.NA.)

Utolsó hét.
Gyönyörű,napsütéses idő,a levegőben érezni lehet milliónyi ember felszabadult hangulatát...

-Hogy mi?- Nóri nagy szemeket mereszt a monitorra,majd eszeveszetten törölni kezdi eddig leírt másfél mondatát.
Újra.

Esős,lucskos idő,óránként elázik az ember.Bárhova néz az ember,csak mogorva,ellenséges embereket lát.
Az iskola már csak púp a háton,mivel most már nem tanulnak,de azért (csak a móka kedvéért) továbbra is be kell menni fél nyolcra.Az első óra egy nagyszerű és klasszikus matek,Nóri egyik kedves osztálytársa (aki nem említ a nevén,mert ki tudja,ki és mikor téved ide!) immár harmadszorra játszotta el a hattyú halálát jegyeit illetően,a harmadik tanárnál.Nóri már kívülről tudta a forgatókönyvet,unottan támasztva fejét egyik kezén nézte végig ismét az örökzöld előadást.Miután a lány megint elsírta magát,egykedvűen elővette az aznapi piáját,és inni kezdett.Tisztára,mint a moziban...már csak a popcorn hiányzott.Legközelebb hoz azt is!
Jajj,nehogy azt higyjétek,hogy Nóri ilyen szívtelen,érzéketlen ember!MÉG HA EDDIG AZT IS HITTÉTEK...
Csupán meg van a véleménye azokról,akik a lezárás előtt egy nappal könyörög és bőg,hogy kapja meg a jobbik jegyet,mikor egyáltalán nem áll úgy.Hát mire való az egész év?Egy hónappal ezelőtt nem tetszett látni,hogy hogy áll?Ejnye-bejnye.
Ha Nóri tanár lenne...Najó,ebbe még belegondolni is rossz.
És teljesen felesleges is,mivel Nóri KONYHÁSNÉNI lesz.Ez az álma ~
Igen,igen,mostmár van miért élnie.
A konyhásnéninek kell diploma?

Matek után jött egy angol,ahol a tanárral a Chicagot elemezték ki (mivel előző órán azt nézték).Közben Nóri,Anna és Barbi a saját,titkos nyelvükön megbeszélték,hogy ki milyen fürdőruhát szeretne venni.Hát igen,ez a téma tökéletesen belevág a filmbe.Ki ellenzi?

Tesin Nóri ült a padon.Ezt nem is elemezné tovább.

Magyaron Nóri amőbázott Renivel és Annával.Anna csalt,ezért ő nyert.
Ez nem volt szép tőled,Anna! :P A hármas amőbában ez a rossz...sosem lesz vége.Legalábbis akkor nem lesz,ha senki sem csal!

Duplarajzon a Lesz ez még így sem-et elemezték Szabó tanár úrral.Nórinak tetszett a film.Csak minek kell két órán keresztül csámcsogni rajta?Szegény jól szétt lett rágva...
Jó,mondjuk Nóri meg se szólalt az órán.Nem szeret beszélni.Főleg akkor nem,ha a tanár úr a közelben van.

Az olasz elmaradt.Brigivel kitárgyalták a nyári szórakozás lehetőségeit,és elszomorodtak,mert nem akartak 11-esek lenni.Hát igen.Ez volt a nap legkönnyfakasztóbb pillanata.Ők is csak nehezen bírták ki sírás nélkül.

Ezután a rövid napleírás után Nóri be is fejezi.Reméli,szerzett pár kellemes percet az olvasóinak.
Ja,és Nóri továbbra is nagyon szeret E/3-ban beszélni. ^^

4 komment

Címkék: tanulás suli ésatöbbi mesélgetős unatkozós morgós

A bejegyzés trackback címe:

https://kaiii.blog.hu/api/trackback/id/tr61511855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Mykee · http://www.stuffbymykee.blogspot.com/ 2008.06.09. 21:32:59

Ez az E/3 tisztára olyan mint a Tarzan. Nóri a dzsungel leánya... remélem a dszungelben azért van borotva meg tusfürdő.

Réka 2008.06.09. 21:37:51

FONTOSABB A FOGKEFE!! >:(

banya · http://www.banyaicucc.blog.hu 2008.06.10. 19:36:38

könnyfakasztó? Miért, ennyire nagy a nyomás oo?

kirsay · http://kaiii.blog.hu 2008.06.11. 18:22:07

Na,kösz,emberek... :D

Nem,Banya,azt a mondatot irónikusnak szántam. 8D
süti beállítások módosítása