HTML

A blogról

Miről másról szólhatna egy blog, mint rólam? Főleg, ha én írom. Najó, ez azért részben nem igaz, mert van, amikor másokat is megemlítek benne. De a lényeg a lényeg - Unalmas mindennapok, átlagos szenvedések, esetleges őrült eszmefejtegetések tömkelegét találod itt. Leginkább barátaimnak írom, de felőlem bárki elolvashatja. Nézelődj csak nyugodtan a sok lim-lom közt, hátha találsz kedvedre valót.

Kommentek

  • 69Roy69: Már csak te hiányzol a képről, amint a réten vígan ugrándozol az uzsonnás dobozoddal. :D (2010.09.11. 15:46) 153 - Új élet
  • kaiii: úgyvan! :( (2010.04.18. 21:56) 150 - Komplexus
  • kaiii: természetesen el sem tudom képzelni. kezd túl csöpögőssé válni a blogom. (2010.02.06. 00:09) 146 - Depresszív blogposzt
  • Alvó Nap: miért? pedig ez egy olyan szép vers :D tegnap vettük ^^ (2010.01.23. 14:36) Tücsökzene
  • kaiii: Nyjajj (L) Hiába, akárhogy is próbálkozok, csak első tudok lenni... ;D Megint vénebb lettél egy évvel, te fasz! (L) És hamarosan én is... remélem... (2009.12.12. 22:53) 139 - Dolce

Utolsó tíz

Negyvenharmadik - Na,már megint egy hétfő...

2008.05.19. 17:08 :: kaiii






Hihetetlenül unatkozom.




Ezt a bejegyzést már tegnap elkezdtem írni,amint látjátok,nem jutottam sokáig :D

Már csak 6 perc,és átmásolódik a gépemre a Fullmetal Alchemist összes része ~ Juhú ~

Nóri reggel ismét 5:40-kor ébredt,mint minden tanítási napon.Kómásan felült az ágyában,majd hogy haját rendbe tegye,megrázta a fejét,ezzel kis életet is tuszkolva magába.Szédelegve felállt,már pár lépés után ismét majdnem közelebbről megszemlélhette volna szőnyege színét,ám volt olyan ügyes és okos,hogy a mobiltöltője zsinórjában csupán megbotlott,nem pedig pofáraesett.
Így hát elégedetten vonult tovább a folyosón,ahol is egy szennyeskupaccal játszotta el ugyanezt,de még itt sem esett el!
Mikor végre odaért a fürdőszobához,reménykedve pillantott az ajtóra,ám mint mindig,anyja most is bent trónolt,és sminkelte magát.Nóri a reggeli káromkodását most sem felejtette el,miközben szépen,lassan visszafelé haladt,gondosan ügyelve a földön tartózkodó ismeretlen és/vagy oda nem illő tárgyakra.
Unottan előkotorta a fekete gatyáját,de mivel tegnapelőtt kimosta,ki kellett vasalnia.Elővarázsolta a vasalót (nincs kedvem részletezni,hogy hogyan jutottam el a spejzba,aztán meg vissza),és rendes,gondos háziasszony lévén szépen kivasalta (nem,nem égette el).Nem sokkal ezután anyjában felmerült,hogy esetleg más is használná a vécét rajta kívül,szépen,komótosan kivonult onnan.Nóri eddigre már halálra unta magát,és már fel is öltözött.
Fürdőszobai tevékenységei után nekifogott a reggelinek,időközben bátyja is csatlakozott a reggeli agyhalottak csoportjához,és Nórihoz hasonló folyamatot indított el.Annyi volt a különbség,hogy őt nem gátolta holmi sminkelő anya.
Reggeli után egyhangúan baktatott vissza szobájába.Tesója épp a tükör előtt vizsgálta öltönyét.
-Biztos kell ehhez nyakkendő? - pillantott kétségbeesetten hugára.Az csak vállat vont. - Meg fogok fulladni... - siránkozott,és mint valami egyszemélyes gyászmenet,az előbb említett dologért indult.Nóri csak egy szadista vigyort engedett el,és elkezdte pakolni a tankönyveit.Igen,Nóri tesója vizsgázni ment.
Lassan,de biztosan összecuccolt,és sikeresen késésben is volt hősünk.
-Szia!És sok sikert! - kiáltott még oda bátyjának,bár tudta,hogy ezzel egyáltalán nem befolyásolta az eredményét.Azért egy próbát megért.

Nulladik órában matek dogát írt.
Felejthetetlen,irigylésre méltó élmény volt számára.Mélységesen sajnálja azokat,akik kihagyták eme felettébb szórakoztató elfoglaltságot.
Ez a napja összességében véve nem volt valami nagy szám.Nem esett a fél iskola szeme láttára pofára,nem szakadt le semmilyen ruha róla,nem szarta le semmilyen madár,semmiből sem felelt,és egyest sem kapott.Úgyhogy Nóri be is fejezi a semmiről beszélést.

1 komment

Címkék: szegénynóriálmos ésatöbbi mesélgetős unatkozós

A bejegyzés trackback címe:

https://kaiii.blog.hu/api/trackback/id/tr98475423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

banya · http://www.banyaicucc.blog.hu 2008.05.21. 21:30:04

óh ez is oan jól lett megírva, a maga kis pesszimista humorával fűszerezve. Eléggé klassz lehet a reggeled :D fura lehet ezt hallani, de komcsin gondolom. A reggelemet általában akkor írnám le, ha táborba lennék veletek...na akkor leírnám, hogy h tápászkdunk fel, és jutunk el egyről kettőre... de persze-bezzeg-én reggel, ha felkelek kuss van-leszámítva a forgalom zaját-és persze kaja sincs *epekedik
de gondolom ennek is van jó oldala...
Mondjuk én sosem sietek a suliba, ha azt mondom-általában Anikónak-akkor csak kifogás... merthát engem aztán tényleg nem érdekel, ha elkések... Ajj már megint magamról beszélek...*a kis önsajnáló...
jaj, de sebaj, úgy tűnik kezd egyenesbe jönni az eszem...jaj és képzeld I visszajelzett...
süti beállítások módosítása