HTML

A blogról

Miről másról szólhatna egy blog, mint rólam? Főleg, ha én írom. Najó, ez azért részben nem igaz, mert van, amikor másokat is megemlítek benne. De a lényeg a lényeg - Unalmas mindennapok, átlagos szenvedések, esetleges őrült eszmefejtegetések tömkelegét találod itt. Leginkább barátaimnak írom, de felőlem bárki elolvashatja. Nézelődj csak nyugodtan a sok lim-lom közt, hátha találsz kedvedre valót.

Kommentek

  • 69Roy69: Már csak te hiányzol a képről, amint a réten vígan ugrándozol az uzsonnás dobozoddal. :D (2010.09.11. 15:46) 153 - Új élet
  • kaiii: úgyvan! :( (2010.04.18. 21:56) 150 - Komplexus
  • kaiii: természetesen el sem tudom képzelni. kezd túl csöpögőssé válni a blogom. (2010.02.06. 00:09) 146 - Depresszív blogposzt
  • Alvó Nap: miért? pedig ez egy olyan szép vers :D tegnap vettük ^^ (2010.01.23. 14:36) Tücsökzene
  • kaiii: Nyjajj (L) Hiába, akárhogy is próbálkozok, csak első tudok lenni... ;D Megint vénebb lettél egy évvel, te fasz! (L) És hamarosan én is... remélem... (2009.12.12. 22:53) 139 - Dolce

Utolsó tíz

Ötvenhatodik - Maffia móka,vagy mi a szösz

2008.08.08. 09:31 :: kaiii

Most az esti program a témám. Aki nem tudná, Don Matteo = Matyi. :D Az egyik főszervező. Az eheti téma a Szeretet Maffia, ezért leolaszosították a nevét.

Holnap megyünk haza. Azért egy kicsit sajnálom. Megszoktam, hogy itt vagyok.

Ott kezdődött minden, hogy a vígan focizó táborlakókat kiebrudalták a focipályáról. Beizzították a hangfalakat egy rakás zenével, aztán pedig behordták az estéhez szükséges padokat és asztalokat.

Röpke egy óra múlva már a diákok is elkezdtek szállingózni a környékére, természetesen csapatpólóban. Lassan, de biztosan mindenkinek sikerült eljutnia ide, és a csapatok felállása közben Don Matteo felsorolta az eleinte még elég kusza szabályokat. Minden csapat megkaparintotta a saját köteg pénzét, szétosztották egymás között, aztán szétspricceltek a focipálya minden irányába. A vízi balettől a pókeren át a versírásig volt ott minden, amit csak el lehetett képzelni. Mindenki meg tudta találni a neki tetsző feladatokat, mert tényleg nagyon sok volt. Akinek jó volt a gyomra, kipróbálhatta a kétes tartalmú, piros vagy sárga színű „italokat”, esetleg szerencsét próbálhatott itt a piros, hol a pirosban, vagy bekötött szemmel lerajzolhatta mindenki kedvencét, Don Matteot. Lehetett komornyikot is bérelni, aki segített még több pénzt bezsebelni az állomásokon. A röpipálya erre az estére átalakult küzdőtérré, ahol is elszánt gladiátorok rugaszkodtak egymásnak, mindent bevetve. Akinek elég pénze volt, akár fogadhatott is az egyes felekre. Ha a szerencsésebbek közé tartozott, vaskos pénzkötegekkel térhetett vissza a bankokhoz, és kamatoztathatta még ezt az egyébként sem kevés összeget. Néha egy-egy szervező körbe rohant, nyomában egy sereg diákkal, és (szó szerint) szórta a pénzt. Szóval valószínűleg senki sem unatkozott. A program végén berobbantak a képbe a hip-hop táncosok is, és előadták az eheti koreográfiájukat, ami aztán egy buliba torkollott. Végül pedig ismét Don Matteo libbent a közönség elé, hogy elmondja a verseny végeredményét, és hogy jóéjszakát kívánjon mindenkinek.

Szólj hozzá!

Címkék: cikk újság tábor

A bejegyzés trackback címe:

https://kaiii.blog.hu/api/trackback/id/tr32606316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása