HTML

A blogról

Miről másról szólhatna egy blog, mint rólam? Főleg, ha én írom. Najó, ez azért részben nem igaz, mert van, amikor másokat is megemlítek benne. De a lényeg a lényeg - Unalmas mindennapok, átlagos szenvedések, esetleges őrült eszmefejtegetések tömkelegét találod itt. Leginkább barátaimnak írom, de felőlem bárki elolvashatja. Nézelődj csak nyugodtan a sok lim-lom közt, hátha találsz kedvedre valót.

Kommentek

  • 69Roy69: Már csak te hiányzol a képről, amint a réten vígan ugrándozol az uzsonnás dobozoddal. :D (2010.09.11. 15:46) 153 - Új élet
  • kaiii: úgyvan! :( (2010.04.18. 21:56) 150 - Komplexus
  • kaiii: természetesen el sem tudom képzelni. kezd túl csöpögőssé válni a blogom. (2010.02.06. 00:09) 146 - Depresszív blogposzt
  • Alvó Nap: miért? pedig ez egy olyan szép vers :D tegnap vettük ^^ (2010.01.23. 14:36) Tücsökzene
  • kaiii: Nyjajj (L) Hiába, akárhogy is próbálkozok, csak első tudok lenni... ;D Megint vénebb lettél egy évvel, te fasz! (L) És hamarosan én is... remélem... (2009.12.12. 22:53) 139 - Dolce

Utolsó tíz

Százötödik - Szétesett bejegyzés

2009.05.17. 11:15 :: kaiii

Már csak négy hét ebből a nyomorult suliból.

 

 

 
 

 

 

Ha ezt a számot hallgatom, mindig előjönnek a legrosszabb gondolataim, és mindig rossz kedvem lesz. Hallgasd meg te is, hogy neked is az legyen :)

Ehhez a bejegyzéshez úgy is kell.

Kezd nagyon elegem lenni a világból, és magamból is. Utálom, hogy mostanában képtelen vagyok beosztani az időmet, hogy még hétvégenként is kevesebbet alszok, mint kéne... Hogy kifolyik az idő az ujjaim között, és egyszerűen egy normális, nyugodt percem sincs. És ez csak is amiatt, mert nem bírok normálisan élni.

Meg azt is utálom, hogy nem tudok önálló ember lenni, mindig támaszkodnom kell valakire, és sosem oldom meg magamtól a problémákat. Gyűlölöm, hogy mindig a másikra számítok, pedig ha egyszer egyedül csinálnám, vagy ötödannyi időbe kerülne. Nem tudok egyszerűen megváltozni.

Utálom, hogy ragaszkodó vagyok, és közben a fontos dolgokat mindig elbaltázom. Legszívesebben egy könnyűvérű kis ribanc lennék, annak nincs nagyobb problémája annál, hogy épp a rózsaszín vagy a fehér tangáját vegye fel aznap.

Ja, és kezdek rendszeresen órákkal később indulni, mint ahogy tervezem. Na, ez az, amitől agyfaszt kapok. Nem kések, de akkor sem időben indulok.

Lassan úgy érzem, már nem is önmagam vagyok. Kiábrándultam magamból. Valahol már elvesztem két elbaszott nap szakadékában. Hol van az a Nóri, aki figyel a barátaira, általában pontos, és boldog?

Nem tudom...

Szólj hozzá!

Címkék: ideges fáradt csalódott szenvedős

A bejegyzés trackback címe:

https://kaiii.blog.hu/api/trackback/id/tr951126341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása