HTML

A blogról

Miről másról szólhatna egy blog, mint rólam? Főleg, ha én írom. Najó, ez azért részben nem igaz, mert van, amikor másokat is megemlítek benne. De a lényeg a lényeg - Unalmas mindennapok, átlagos szenvedések, esetleges őrült eszmefejtegetések tömkelegét találod itt. Leginkább barátaimnak írom, de felőlem bárki elolvashatja. Nézelődj csak nyugodtan a sok lim-lom közt, hátha találsz kedvedre valót.

Kommentek

  • 69Roy69: Már csak te hiányzol a képről, amint a réten vígan ugrándozol az uzsonnás dobozoddal. :D (2010.09.11. 15:46) 153 - Új élet
  • kaiii: úgyvan! :( (2010.04.18. 21:56) 150 - Komplexus
  • kaiii: természetesen el sem tudom képzelni. kezd túl csöpögőssé válni a blogom. (2010.02.06. 00:09) 146 - Depresszív blogposzt
  • Alvó Nap: miért? pedig ez egy olyan szép vers :D tegnap vettük ^^ (2010.01.23. 14:36) Tücsökzene
  • kaiii: Nyjajj (L) Hiába, akárhogy is próbálkozok, csak első tudok lenni... ;D Megint vénebb lettél egy évvel, te fasz! (L) És hamarosan én is... remélem... (2009.12.12. 22:53) 139 - Dolce

Utolsó tíz

144 - Egy kis monológ

2010.01.19. 20:09 :: kaiii

Nem tudom.
Már a blog sem a régi. Nem hozom a régi színvonalat.
Ennyire megváltoztam volna?

Annyira kellemetlenül érzem magamat egy-két hete. Megmagyarázhatatlan balsejtelmem van állandóan és még a legnyugodtabb percemben sem tudok kikapcsolni. Ilyen rég nem volt már, és nem örülök, hogy megint ez van velem...
Nyilván az egész helyzetem közre játszik ebben, de az ilyen érzés más előtt szokott lenni.

Bosszantó, de mostanában nem is magam miatt aggódok.
Jövőre mindenki felvételizni fog valahova. Vagy felveszik oda, vagy nem. Sokan művészeti egyetemre fognak jelentkezni, ahol aztán tényleg komoly túljelentkezések vannak. Félek a barátaim kudarcérzésétől, hogy azt fogják hinni, nincs bennük elég az egyetemhez. Nem akarom, hogy feladják az álmaikat, a céljaikat, hogy semmire se vigyék az életben. Nem tudnám elviselni.
Még ha engem fel is vesznek, mit érek vele, ha öt év múlva találkozok valakivel és látom, hogy csak elfecsérelte az idejét? Ez egyszerűen... bűn.
Boldognak akarom látni őket, sikeresnek és elégedettnek. Nem kell feltétlenül kapcsolatban lenniük velem, hiszen úgy is el fogunk távolodni egymástól a gimi után. Elég az, ha tudom.
A saját álmaimat sosem fogom megvalósítani, de nem engedem, hogy mások ezt megengedjék maguknak. Az összes barátomban megvan a lehetőség, látom és tudom is.
Én nem vagyok egy vezető típus, de ezt eddig is tudta mindenki. Nem tudok senkit sem egyengetni az útján. Éppen ezért félek ennyire.
Hogyan tudnám bárkiben is megtartani a lelket, ha nem is beszélek vele?
Ezen kívül ez nem is rajtam múlik. Én mindent megpróbálok. Próbáljatok meg ti is. A szívem törne ketté, ha feladnátok.
Ne dobjátok el az álmaitokat senki és semmi miatt.

Mára ennyit, remélem későbbre is hasznos lesz. Már ki kellett adnom magamból. Ideje nekiállni az olaszházinak.

Találtam egy rohadt jó horoszkópos oldalt, mindenkinek ajánlom:
josda.zsozirisz.hu/horoszkop/europai_kinai_horoszkop.html
Vigyázat, nagyon pontos.

Szólj hozzá!

Címkék: szenvedős házi ami sosem készül el horoszkópos

A bejegyzés trackback címe:

https://kaiii.blog.hu/api/trackback/id/tr881685710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása